2018-10-16 11:44Pressmeddelande

App för enklare kommunikation

Wallfasts app för hyresgästerWallfasts app för hyresgäster

FÖR ATT ALLA hyresgäster ska få det enklare att sköta ärenden kring sitt boende
och lättare kunna ta emot information från hyresvärden, lanserar Wallfast appen Wallfast Hyresgäster som från hösten 2018 finns tillgänglig att ladda ner för de som vill.

Förutom kontaktinformation till förvaltare och hyresadministratörer kan du göra felanmälan via appen och läsa om sådant som är värt att veta om ditt boende. Med en länk till Mina sidor når du även information om din hyra och ditt kontrakt.

Vi vet ju att det är mobilen man har till hands om det är något man behöver felanmäla när man till exempel är nere i tvättstugan, eller när man är på resa och behöver nå sina hyresavier.

 


– Därför känns det mycket kul att nu kunna ge våra hyresgäster den möjligheten, säger Carl Talling som är marknadschef och ansvarig för digitala lösningar
på Wallfast.

Carl Talling är marknadschef och ansvarig för digitala lösningar på Wallfast.

Carl Talling är marknadschef och ansvarig för digitala lösningar på Wallfast.

 

FÖR FÖRVALTNINGEN HOS Wallfast blir appen en ytterligare kanal för att nå hyresgäster i en viss fastighet med akut information, som till exempel vid vattenavstängning. Förvaltarna kan själva skicka ett push-meddelande från sin mobil till de boende i den aktuella fastigheten.

Smarta lösningar gör våra hyresgästers liv enklare, och ett smartare arbetssätt gör oss på Wallfast snabbare och mer effektiva, säger Carl Talling.

 

[LADDA NER APPEN]
Appen Wallfast Hyresgäster finns nu tillgänglig för gratis nedladdning på App Store och på Google Play Store.

Genom appen kan du:
• enkelt felanmäla när du är på språng
• hitta kontaktuppgifter till Wallfast
• nås via en pushnotis om något skulle vara av akut karaktär i just din fastighet.
• nå Mina sidor där du hittar informationen du behöver för att betala hyran. Du behöver alltså inte ha dina tryckta hyresavier till hands utan kan sköta allt via mobilen.

När du öppnar appen första gången måste du gå igenom två steg:
1. Tillåt pushnotiser
2. Välj din adress så att du får relevant information
Du kommer inte bli spammad med push-notiser. Meddelandefunktionen kommer enbart att användas när det är akut, som vid vattenavstängning.


Om Wallfast

Wallfast-koncernen äger och förvaltar närmare 4 000 lägenheter i Stockholmsområdet. Fastigheterna sköts av Wallfast AB och Hässelby Hem AB. Wallfast bedriver ett aktivt miljöarbete för att kontinuerligt minska verksamhetens miljöbelastning och är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2002.

Kontaktpersoner

Helena Gyllenskepp
Kommunikationsansvarig
Helena Gyllenskepp
Carl Talling
Marknadschef
Carl Talling