2019-01-16 12:13Nyheter

Kommunalrådet invigde Gåshagas padelhall

Söndag 13 januari invigdes den nya padelhallen på Gåshaga, Lidingö. Kommunalråd Daniel Kallenfors klippte bandet. Till vänster Gerry Blomqvist, projektledare från Wallfast.Söndag 13 januari invigdes den nya padelhallen på Gåshaga, Lidingö. Kommunalråd Daniel Kallenfors klippte bandet. Till vänster Gerry Blomqvist, projektledare från Wallfast.

Söndag 13 januari hölls invigning av padelhallen på Gåshaga, Lidingö, som Wallfast byggt och som M3 Gym nu driver. Lidingös kommunalråd Daniel Källenfors klippte bandet och fick prova banan tillsammans med instruktörer och andra gäster.

Många familjer, äldre och yngre nyfikna gäster kom till padelhallen bredvid M3 Gym på Gåshaga på söndagen för att prova sporten padel och se den nya hallen, som är så efterlängtad ute på ön. Instruktörer fanns på plats för att visa sporten för gästerna, som sedan fick spela i 20-minuterspass.

- Allt gick mycket bra och det var en lyckad invigning, sa Gerry Blomqvist, som varit projektledare från Wallfast.

Wallfast äger fastigheten men verksamheten drivs av M3 Gym, som huserar i fastigheten bredvid. Man kommer kunna hjälpa till att driva kunder till båda verksamheterna.

- Jag vill tacka för det här privata initiativet och jag tror att alla Lidingöbor kommer att uppskatta detta, sa Kommunalrådet i sitt tal och menade att Padelhallen stärker Lidingös position som idrottens Ö.

Gåshagas Padelhall är nu öppen för allmänheten.

Gåshagas Padelhall är nu öppen för allmänheten.

 

Läs mer på http://www.m3gym.se/padel/

Bokning av padelhallen sker via https://www.matchi.se/


Om Wallfast

Wallfast-koncernen äger och förvaltar närmare 4 000 lägenheter i Stockholmsområdet. Fastigheterna sköts av Wallfast AB och Hässelby Hem AB. Wallfast bedriver ett aktivt miljöarbete för att kontinuerligt minska verksamhetens miljöbelastning och är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2002.

Kontaktpersoner

Helena Gyllenskepp
Kommunikationsansvarig
Helena Gyllenskepp