2019-11-26 13:21Nyheter

Ekerö Strand diskuterades ombord på anrikt ångfartyg

s/s SALTSJÖN blev mötesplats för Ekerö Strand-diskussioner.s/s SALTSJÖN blev mötesplats för Ekerö Strand-diskussioner.

Den 22 november 2019 bjöd Wallfast in sin samarbetspartner Skanska samt lokalpolitiker och tjänstepersoner från Ekerö Kommun till lunch ombord på det anrika ångfartyget s/s SALTSJÖN.

Fartyget, som i våras förvärvades av Wallfasts systerbolag Walleniusrederierna, var dagen till ära förtöjd vid platsen för det kommande bostadsområdet Ekerö Strand, vid Tappström. Här planerar Wallfast, tillsammans med Skanska Nya Hem, att bygga 450-500 bostäder i strandnära läge med säljstart sommaren 2020.

Under trevliga former över en varm soppa, denna grå novemberdag, diskuterades framtiden för området och hur viktigt det är att alla parter samarbetar och har ett gemensamt mål för Ekerös bästa i sikte.

Wallfasts VD Mikael Eskils sa:

- Det blev ett väldigt bra tillfälle att umgås och diskutera med de styrande politikerna på Ekerö, som kommer att ha stort inflytande på vårt framtida byggande i området.

Visionerna uppställda i aktersalongen.

Visionerna uppställda i aktersalongen.

Anmäl intresse för bostad på Ekerö Strand på Skanskas webbOm Wallfast

Wallfast-koncernen äger och förvaltar närmare 4 000 lägenheter i Stockholmsområdet. Fastigheterna sköts av Wallfast AB och Hässelby Hem AB. Wallfast bedriver ett aktivt miljöarbete för att kontinuerligt minska verksamhetens miljöbelastning och är miljöcertifierat enligt ISO 14001 sedan 2002.

Kontaktpersoner

Christer Nilsson
Christer Nilsson
Wallfast Projektutveckling